20180423

logga

Hur går du tillväga när du vill spela på utomhusbanorna

För att kunna spela på banorna ringer/mailar du medborgarservice och bokar tid och personligen kvitterar ut en tagg. Öppet mellan 8-12, 13-16 vardagar. Du kan se alla bokningar på http://fritid.webboka.se/alvkarleby/sok.asp .
Som medlem i tennisklubben kan du få en egen tagg om du har fyllt 18 år. Skicka dina uppgifter (namn, personnummer, telefonnummer och e-postadress) till eva@frohler.com
Taggen du får måste du validera/uppdatera vid sporthallens huvudentré. Håll upp taggen mot läsaren så uppdateras den och är aktiv i 7 dygn.
Du kan även få ett personligt konto så att du kan boka dina tider själv på webben.
När du låser upp dörren till banorna så lägg på taggen och vrid vredet.
OBS! Dörren låses igen automatiskt.
Råkar du tappa bort taggen så ska du genast kontakta förvaltaren
026-830 00/forvaltaren@alvkarleby.se Borttappad tagg faktureras enligt gällande taxa.
Om du inte vill vara medlem längre så lämnar du tillbaka taggen till Skutskärs Tennisklubb, i annat fall debiterar kommunen dig.
Medlemsavgiften är 200 kronor för de som är 20 år och äldre.

För att bli medlem sätter du in pengarna på postgiro 683306-5.
Uppge namn, adress, e-post och personnummer.

Skötsel av banorna: se information vid banorna eller besök vår hemsida, www.skutskarstk.se
Vid behov av lyse på banorna så finns lysknappen innanför dörren på baksidan av förrådet.
Din tagg öppnar dörren. Kom ihåg att släcka belysningen när du går.

Skutskärs Tennisklubb