KLUBBNYTT
NR 1/2021
Årgång 46
Ordförande har bollen!
Sedan mer än ett år har vår verksamhet liksom resten av samhället varit starkt påverkat av Corona viruset. Vi har valt att inte ha träningsverksamhet till stor del fram till april 2021 men nu har vi startat upp utomhusträning för de juniorer som tidigare har varit anmälda till vår verksamhet. Det har varit ett stort intresse och fullfart på träningarna både på ungdomar och engagerade föräldrar!
Skutskärs TK behöver flera som engagerar sig i klubben, både på tränarsidan och i styrelsearbete, det är därför extra roligt att vi har fått en nygammal ledamot åter till styrelsen och det behövs fler!
Hör av er till oss styrelsen om ni vill vara med och om ni vill eller behöver gå kurser så står klubben för det.

Henrik

Utomhusbanorna på Rotskär
Banorna är iordningställda och det är fritt fram att spela på dem.
Det kommer också fortsättningsvis vara avgiftsfritt att spela på banorna. Medlemmar i klubben kan hämta ut en egen tagg, läs mer på www.skutskarstk.se hur du gör, där står det också hur man kan bli medlem. Övriga kan boka tid via Medborgarservice, 026-830 00, och då låna en tagg. Det är viktigt att hålla reda på taggen då det är en hög avgift för bortkomna taggar.
Tänk på att följa skötselråden som sitter på anslagstavlan, där kan man också läsa annan tennisrelaterad information!
Bilden:utomsbanorna på Rotskär

Avtackning
Pernilla Friman har valt att kliva styrelsen efter flera års engagerat deltagande och vi är mycket tacksamma för hennes arbete i och för Skutskärs TK!

Nya styrelsen
Vid årsmötet formerades den nya styrelsen, det har det har tillkommit en ny ledamot, vi hälsar Therese Magnusson välkommen åter!
Ordförande: Henrik Ohlsson
Kassör: Maria Thörner Kalén
Sekreterare: Eva Fröhler
Ledamöter: Helena Gäfvert (vice ordförande), Daniel Fröhler och Johan Karlsson
Suppleanter: Therese Magnusson och vakant
Tränarna
Tränarna består av:
Daniel Fröhler 070-563 37 67
Maria Thörner Kalén 073-640 22 55
Henrik Ohlsson 070-267 64 44

Ring gärna om ni undrar över något, eller om ni vill vara med och träna våra medlemmar!
Skutskärs TK på Facebook
Skutskärs TK finns på Facebook! Vi tänker oss att det ska vara ett forum för våra medlemmar, styrelse och tränare. Det kan vara tränings och tävlings relaterad information. T.ex. möjligheten att använda vår lördags tid kl 17-18.
Sök efter Skutskärs TK eller surfa in på:  https://www.facebook.com/groups/
1310920505586308/

Försäljning och strängning
Behöver du nytt racket? Vi tar hem och säljer till självkostnadspris. Prisexempel: Juniorracket från 200 kronor och vuxenracket från 500 kronor.
Vi säljer nu funktions t-shirts med ett litet Skutskärs TK tryck på bröstet. De finns i färgerna blått, rött och vitt och i storlekarna 140 cl - L. Vi säljer dem för 100 kr styck.
Bollar säljer vi för 100 kronor röret (4 bollar).
Vi har även försäljning av racketlindor.
Om du är intresserad ta kontakt med din tränare.
Är du i behov av ny strängning? Då kan du kontakta Daniel Fröhler, 070-563 37 67.
Medlems pris 100 kronor/racket, inte ännu medlem betalar 200 kronor/racket.

GYNNA VÅRA SPONSORER

LARSAS SPORT & FRITID